A 2018-es verziórólAz AutoCAD LT a világ legnépszerűbb rajzoló és kirészletező szoftvere. Fokozza a hatékonyságot a pontos és precíz 2D-s technika használatával.

ÁTTEKINTÉSAz AutoCAD LT 2018 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.A fejlett CAD technológia a 30 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére.

Az AutoCAD LT 2018 szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését.

A CAD szoftverek átfogó kínálatának folyamatos fejlesztése mellett az Autodesk iparági vezető a felhőalapú és a mobil megoldások terén is, így ügyfelei kihasználhatják széleskörű tapasztalatával és bizonyított teljesítményével járó előnyöket.

Az AutoCAD LT 2018 számos új képességet használ ki, amelyek elérhetők a modern Windows operációs rendszereken, valamint széleskörű érintőképernyős támogatást is nyújt.

Próbálja ki most az AutoCAD LT 2018 szoftvert, és fedezze fel az előnyöket a mindennapi munka során: a hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig. Engedje, hogy az új lehetőségek felfedezésre csábítsák a tervezés során.

Az AutoCAD LT olyan hasznos szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek korábban csak az AutoCAD szoftverben voltak elérhetők.

A vizuális fejlesztésekkel, mint például a vonal halványítása funkció használatával terveinek részleteit még tisztábban láthatja. Mostantól az olvashatóság a vonalszakaszok helyett már valódi görbékkel kibővített. A műveletek visszavonásának számát csökkentheti a Parancselőnézettel, mely lehetőséget nyújt az eredmények megtekintéséhez még azelőtt, hogy a parancsot végrehajtaná. Nagy méretű kiválasztási halmazok mozgatása és másolása még egyszerűbben tehető meg.

Mit nyújt az Autocad-LT?Nagy felbontású monitortámogatás Vadonatúj!A lehető legjobb megtekintési élmény, még 4K vagy nagyobb felbontású kijelzőkön is.Külső fájlreferenciák Tökéletesített!A külsőleg hivatkozott fájlok sérült elérési útvonalainak kijavítására szolgáló eszközökkel időt és energiát takaríthat meg.Tervezői nézetek megosztása Tökéletesített!A rajz tervezői nézeteit egy biztonságos helyen teszi közzé a webböngészőben történő megtekintéshez és megosztáshoz.Szöveg bszöveggé Tökéletesített!A szöveg- és bszöveg objektumok kombinációi egyetlen bszöveg objektummá konvertálhatók.Objektumok kijelölése Tökéletesített!A kijelölt objektumok akkor is a kiválasztási halmazban maradnak, ha a képernyőn kívülre tolja vagy nagyítja őket.Interaktív felhasználói felületTökéletesített!Intuitív munkavégzés a gyakran használt párbeszédpanelekkel és eszköztárakkal.Továbbfejlesztett PDF-ek Tökéletesített!Dokumentumok létrehozása gyorsabban, az intelligens és hatékony fájlok segítségével. A még jobb teljesítmény érdekében az összes szöveg kereshető, a rajzokhoz pedig PDF-fájlok csatolhatóak.Kiterjesztett terméktámogatásMinden AutoCAD LT előfizetés mellé komoly terméktámogatás jár. A telefonos terméktámogatás számos nyelven elérhető napközben, az angol nyelvű support pedig a nap 24 órájában a hét öt napján áll az előfizetők rendelkezésére.

PDF fájlok importálása Tökéletesített!Geometria (beleértve az SHX betűtípusú fájlokat), kitöltések, raszterképek és TrueType szövegek importálása a rajzba egy PDF-fájlból.

A PDF fájlok szövegének és képeinek az importálására az AutoCAD LT projektekbe, és a PDF fájlokat sorvezetőként való használjuk az AutoCAD objektumok esetén.

AutoCAD 360 ProA hivatalos AutoCAD 360 Pro mobil alkalmazással útközben se kell lemondanunk az alapvető CAD funkciókról. Legyünk akár a terepen, vagy repülőgépen, az AutoCAD mindig velünk lesz. Az alkalmazás egyaránt elérhető Android és iOS kompatibilis készülékeken.

Lenyűgöző vizuális élményA vizuális fejlesztésekkel, mint például a vonal halványítása funkció használatával terveinek részleteit még tisztábban láthatja. Mostantól az olvashatóság vonalszakaszok helyett már valódi görbékkel kibővített. A műveletek visszavonásának számát csökkentheti a Parancselőnézettel, mely lehetőséget nyújt az eredmények megtekintéséhez még azelőtt, hogy a parancsot végrehajtaná. Nagy méretű kiválasztási halmazok mozgatása és másolása még egyszerűbben.Intelligens méretezésPontos méretek automatikus létrehozása a rajzkörnyezet alapján. Ha a kurzort a kijelölt tárgyak fölé húzza, előnézetben megtekintheti a létrehozandó dimenziót, még azelőtt, hogy valójában létrehozná azt.

Rendszerváltozó-figyelőNemkívánatos módosítások elkerülése a rendszerbeállításokban. Ez a funkció figyelmeztet a beállításokban történő módosításokra, melyek hatással lehetnek rajzaira.

LapkészletkezelőA lapkészletkezelő rendszerezi a rajzlapokat és naprakészen tartja őket. Segítségével egyetlen palettáról kezelheti az elrendezési nézeteket, a részletrajzok címeit és léptékét, valamint a lapok neveit és számait.

Kettőzött objektumok törléseA parancs törli a feleslegessé vált és szükségtelen geometriát, így átláthatóvá teszi a rajzait.

Beágyazott másolás eszközLehetővé teszi, hogy blokkokból vagy külső referenciákból elemeket másoljon ki, és közvetlenül az aktuális rajzokba illessze be azokat.

Fejlesztett alávetítésRajzaiban ugyanúgy használhat PDF-fájlokat alávetítésként, mint bármelyik más támogatott fájltípust. Ha a PDF vektoralapú, a tárgyraszterek használatával az alávetítés geometriájához képest helyezhetők el az új objektumok. Rajzaiból nagy felbontású, kis méretű és kereshető TrueType szövegeket tartalmazó, jó minőségű PDF-fájlokat is létrehozhat.

FelhőkiegészítőkAutodesk 360 Az Autodesk 360 cloud alapú szolgáltatásnak köszönhetően ezentúl bárhonnan és bármikor hozzáférhetünk a az AutoCAD LT file-okhoz. A 2D-s DWF file-okat akár egy böngészőben vagy mobileszközön is megnyithatjuk és szerkeszthetjük. A file-okat könnyedén megoszthatjuk közös munkára vagy megtekintésre is.

Asszociatív kiosztásokA kiosztásokban szereplő objektumok asszociatív kapcsolatával értékes átdolgozási időt takaríthat meg. Az objektumok kioszthatók egy adott útvonal mentén (nem csak négyszögletes vagy poláris módon), így még több időt takaríthat meg a koncepciótervek vagy végleges dokumentációk létrehozásakor. A meglévő kiosztások fogókkal módosíthatók az objektumok számának vagy térközeinek módosításához. A kiosztások egyes elemei áthelyezhetők vagy eltávolíthatók anélkül, hogy a többi objektumot befolyásolnák, a felülírások pedig megszüntethetők a Visszaállítás lehetőséggel.

Távoli hozzáférés a munkáhozAutoCAD WS Az AutoCAD LT 2016 felületéről közvetlenül elérhető AutoCAD® WS webes és mobil alkalmazásokkal a weben keresztül vagy a mobileszközén is kapcsolódhat a terveihez.

Autodesk Content ExplorerA tervtartalmak gyorsan megkereshetők a fájlobjektumok vagy szöveges attribútumok alapján. Az Autodesk Content Explorer egy indexet hoz létre a helyi és hálózati meghajtókon található adatokról, így gyorsan elérhetővé válnak.

Autodesk Exchange

A beépített böngészőablakból közvetlenül elérhető számos különböző forrás, többek között:

  • kezdeti lépések videói,
  • online súgórendszer,
  • videók és oktatóanyagok,
  • fórumok,
  • blogok.
Parancsok automatikus kiegészítéseAz Automatikus kiegészítés funkcióval hatékonyabban érheti el a parancsokat. Miközben a parancssorba vagy a dinamikus adatbeviteli mezőbe ír, az AutoCAD LT megjelenít egy listát, amely a lehetséges parancsneveket és álneveket tartalmazza. A nyílbillentyűkkel vagy az egérrel kiválaszthat egy parancsot a listából.

Objektumok simításaAz új Simítás eszköz egy spline-görbét hoz létre, amely pontosan egyesít két ívet. A simítás funkció vonalakon, íveken, elliptikus íveken, vonalláncokon és spline-görbéken használható.

Objektumok csoportosításaA Csoportosítás funkció frissítésének köszönhetően egyszerűbben hozhat létre, módosíthat és használhat csoportokat. A csoportokban szereplő objektumok igény szerint kijelölhetők és szerkeszthetők együttesen és külön is. Ez eltér a blokkokban található objektumoktól, amelyek a Blokkszerkesztőn kívül csak együtt jelölhetők ki és szerkeszthetők.

Spline objektumok lekerekítése és meghosszabbításaA spline-görbék most már egyéb objektumokkal, például vonalakkal és vonalláncokkal is lekerekíthetők. Emellett meg is hosszabbíthatók egy másik objektummal való érintkezésig.Többfunkciós fogókA többfunkciós fogók, amelyek korábban vonalláncok, spline-görbék és sraffozás objektumok esetén voltak elérhetők, már vonalakkal, ívekkel, méretekkel és többszörös mutatókkal is használhatók. Csak helyezze a mutatót egy fogó fölé a vonatkozó parancsok és lehetőségek megtekintéséhez.

Nyomtatást segítő fejlesztésekTöbb hely a nyomtatástámogatási fájlok számára A Beállítások párbeszédpanel Fájlok lapja több mappát támogat a nyomtatástámogatási fájlok, például CTB, STB és PC3 fájlok helyeként.

Új fóliakezelési beállításA Fóliatulajdonság-kezelő jobb kattintással elérhető helyi menüjében található új beállítással gyorsan lefagyaszthatja a fóliákat az összes nézetablakban az aktuális kivételével.

Kiosztás másolásaA Másolás eszköz tartalmaz egy új Kiosztás lehetőséget, amellyel gyorsan létrehozhat egy lineáris, nem asszociatív kiosztást.

Objektumok pontosításaAz új Pontosítás funkcióval lépésenként néhány képponttal helyezheti át az objektumokat. Jelölje ki az objektumokat, majd nyomja meg a Ctrl billentyűt a megfelelő nyílbillentyűvel együtt.

Lekerekítések és letörések előnézeteA Lekerekítés és Letörés parancsok előnézetet jelenítenek meg, így ellenőrizheti a sugár- és távolságértékeket a parancs végrehajtása előtt.

Beállítások visszaállítása eszközAz AutoCAD LT még akkor is visszaállítható az alapértelmezett beállításokra, ha testre szabta a telepítését. Emellett biztonsági másolatot készíthet a testreszabott beállításokról és fájlokról a későbbi használathoz.

Módosítható FKR ikonAz FKR (felhasználói koordináta-rendszer) ikonja most már közvetlenül módosítható. Jelölje ki az ikont, majd a többfunkciós fogókkal helyezze át vagy forgassa el az aktuális koordinátarendszert.
fejlec