autocad promo banner


Mi az AUTODESK AutoCAD LT?Az AutoCAD LT a világ legnépszerűbb rajzoló és kirészletező szoftvere. Fokozza a hatékonyságot, a pontos és precíz 2D-s technika használatával.

Az AutoCAD LT 2018 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.

A fejlett CAD technológia a 30 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére.

Az AutoCAD LT 2018 szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését.

A CAD szoftverek átfogó kínálatának folyamatos fejlesztése mellett az Autodesk iparági vezető a felhőalapú és a mobil megoldások terén is, így ügyfelei kihasználhatják széleskörű tapasztalatával és bizonyított teljesítményével járó előnyöket.

Az AutoCAD LT 2018 számos új képességet használ ki, amelyek elérhetők a Windows 7 és Windows 8.1 operációs rendszereken, valamint széleskörű érintőképernyős támogatást is nyújt.

Próbálja ki most az AutoCAD LT 2018 szoftvert, és fedezze fel az előnyöket a mindennapi munka során: a hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig. Engedje, hogy az új lehetőségek felfedezésre csábítsák a tervezés során.
fejlec